Óvodások:

Gyermekeim óvodás korában próbálkoztam csoportok indításának tervezésével, ehhez nem kaptam engedélyt. Azóta már volt óvodában hivatalos nyelvoktatás, igény és engedély esetén szívesen veszem a megkeresést. Hallgass meg egy óvodást angol slágereket énekelni!

Általános iskolások:

Tanítottam a helyi általános iskolában, tanfolyam keretében, terembérlőként.

Az általános iskolában gyermekeink mesét hallgató, kedvelő gyermekekből komoly, önálló gondolkodású 14 évesekké (tinikké) válnak. Kellő munkával, szülői odafigyeléssel és tanári irányítással nyelvtudásuk is ilyen haladáson mehet keresztül 8 év alatt.

Iskolai csoportjaim nagy része az általános iskolában indult, első osztályos korban. Az ilyenkor induló nagy csoportok kevés óraszámmal, alacsony tandíjjal tanítanak gyermekek számára is  idegen nyelvet, illetve az írási, olvasási zavarokkal küzdő gyermekek szabad, kiegyensúlyozott nyelvtanulását még a problémák okozta blokkolások és kudarcok előtt kezdjük, mivel nem tanórában, nem osztályzással tanulhat nyelvet a gyermek. Azonkívül a tehetségesebb gyermekek az iskolában később választhatnak másik (helyben:német)nyelvet, így egyszerre két nyelvvel is megismerkedhetnek gyermekkorukban, mely a kiejtés miatt előnyös. Az ilyen gyermekek tanulmányi átlaga nem romlik le, hanem angolos és németes csoportjainknak is  legjobb tanulói. A csak angolt tanuló diákjaim átlaga az általános iskolában is 5-ös.

Izolda angol nyelviskola

Középfokú állami nyelvvizsgát 14 éves kortól bárki tehet, Tanítványaim a 8. osztály befejezésével, felkészítő órák után kipróbálhatják tudásukat egy maguk választotta nyelvvizsgarendszerben, egy mindenkinek megfelelő időpontban és helyszínen. Saját  gyermekeimnek sikeres középfokú illetve felsőfokú nyelvvizsgájuk van. Ők csak az évfolyamukon meghirdetett csoportok keretén belül tanultak angolt, külön magánórán nem vettek részt sohasem. Aki nem tud sikeres nyelvvizsgát tenni, tovább tanulhat óráimon kedvezményesen illetve tovább folytathatja tanulmányait a felsőbb szintekig.

Középiskolások:

Izolda angol nyelviskola

lásd: felnőttek

Felnőttek:

Izolda angol  felnőttképzs

Tanított szintek: A1 (minimum), A2 (alap), B1-B2 (közép), C1 felsőfok.

A középiskolásoknak és felnőtteknek nincs idejük 8 éves nyelvoktatáson részt venni, hiszen az idejük és sokszor a pénzük másra is kell. A 2 éves nyelvoktatás alatt kezdőtől a középfokú szintig jutnak el, ezután készülhetnek fel a középfokú nyelvvizsgára, csoportosan vagy egyénileg. Természtesen a felsőfokú nyelvtudás elsajátítása sem kizárt!

Oroszoktatás:

Jelenleg nincsenek -időhiány miatt- oroszos csoportjaim.

Jelentkezés:

Telefonos vagy személyes jelentkezéseket várok telefonszámomon .

Csoportok indulása:

Izolda angol nyelviskola

Gyermek csoportjaim 8 évre lettek tervezve, de lehetőség volt 1., 2., és 3. osztályban teljesen új jelentkezésekre, illetve később is bekapcsolódásra, a már tanult tananyag pótlásával egyidőben vagy utána.

Felnőtt csoportjaim szeptemberben, ill. naptári év elején indulhatnak, megfelelő számú jelentkező esetén. Jelenleg is vannak jelentkezők, lehet, hogy épp Önnel lesz indulásra kész a csoport. Jelentkezzen most!

Egyéni jelentkezés:

Egyéni jelentkezéseket bármikor elfogadok, jelentkezzen most!

Korrepetálás, javítóvizsgára felkészítés:

Lehetnek csodák! Jelentkezzen most! Tavaly például két jegyet is javítottunk! Volt tanítványom, aki egy év korrepetálás után maga korrepetálta osztálytársait!

Érettségi felkészítés: tanítványaim között van az iskolában a legjobb érettségi bizonyítvány ,illetve  előrehozott érettségi bizonyítványának tulajdonosa is!

Tananyag:

Izolda angol nyelviskola

1. osztálytól hivatalos könyvesboltokban vásárolható, érdekes, színes, változatos, felnőtteknek és gyermekeknek speciálisan, nagy tapasztalattal készített, az Oxford University Press által kiadott tananyaggal dolgozunk.

Tanfolyamok hossza, csoportok mérete:

A kiscsoportok hatékonyabbak!!!

Csoportjaim 3-tól 8 fővel indulnak.

Általános Iskolai csoportjaim létszáma ennél nagyobb. Jelenleg nincs általános iskolai magántanfolyamom.

60 órás illetve hosszabb felnőtt tanfolyamok. Életkor: 14-100 év

Általában 25, 50 és 100 órás tanfolyamok gyerekeknek a tanév folyamán, általános iskolai szünetek betartásával, heti rendszerességgel és vasárnap nincs óra. Ajánlott életkor: 6-14 év

Tandíjak, beiratkozás:

Izolda angol nyelviskola

A tandíjak mindenkori alakulásáról telefonon érdeklődjön.Csoportok indulásakor értesítést küldök az árakról. A beiratkozás tanévre szól.

Indulnak:

- felnőtt, gyermek csoportok,

- általános iskolásoknak szóló csoportok,

- felnőtt, gyermek egyéni ill. magánórák.

Kedvezmények:

- Maximális havi tandíj gyermekeknek,

 

- két fő megoszthatja a magánóra díját

- egyéb kedvezmények előfordulhatnak

A kedvezmények nem összevonhatóak!

Nyílt órák:

Bemutató órát a tanév végén tartottam az általános iskolában. Otthonomban végzett munkám a szülők óralátogatással nyomon követhetik. Csoportokba való beiratkozás előtt a csoportot ingyenesen látogathatja a jelentkező 1 órán, a döntése előtt(kivéve újonnan induló csoportok).

Záró gondolatok:

Izolda angol nyelviskola

Minden kedves jelenlegi és jövő tanítványomnak sok szorgalmat kívánok, ezt nem tőlem kaphatják. Kívánom, hogy annyi örömben és élményben legyen részetek, mint nekem és már sok tanítványomnak volt és van, ezzel a világra szóló útlevéllel, az idegen nyelv tudásával. Tényleg mindenki annyi ember ahány nyelvet tud. A továbbtanulás és a munka világában az angol nyelv nem ismerete csak hátrányt eredményez. UGYE? HIÁNYZOTT A NYELVTUDÁS? Tanulj helybeli vállalkozó nyelvtanártól, aki diplomás számlaképes, miattad is dolgozik, hivatalosan, számlaképesen!

 


* A honlapon felhasznált képek saját fényképgyűjteményem darabjai. Amennyiben sérti Ön vagy gyermeke jogait, kérem, telefonon jelezze és eltávolítjuk azt. Köszönöm!